Η Κ. Παπακώστα ανακοίνωσε ότι θα μηνύσει τον Κ. Μητσοτάκη

Η Κ. Παπακώστα ανακοίνωσε ότι θα μηνύσει τον Κ. Μητσοτάκη

Πυρά κατά του προέδρου της ΝΔ εξαπέλυσε η Κατερίνα Παπακώστα μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ και αναφερόμενη στο παρασκήνιο της διαγραφής της από τη ΝΔ αλλά και στη φημολογία περί προσχώρησής της στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα καταθέσω σήμερα ή αύριο αγωγή με κόστος ενός ευρώ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στοχοποίησή μου, για συκοφαντική δυσφήμηση, για ψευδείς ειδήσεις, απόπειρα πολιτικής μου εξόντωσης, αλλά και για το γεγονός ότι οδηγούμαστε σε ακραίες καταστάσεις» ανέφερε η κα Παπακώστα, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ως ενορχηστρωτή.

«Ο Κ. Μητσοτάκης ούτε μία φορά δεν εναντιώθηκε και εγώ τον θεωρώ και ενορχηστρωτή της ανήθικης και αθέμιτης στοχοποίησής μου που είχε στόχο να αναχαιτίσει το κόμμα που ίδρυσα τον περασμένο Ιούλιο, τη 'Νέα Ελληνική Ορμή'. Με διέγραψε περιφρονώντας τους πολίτες που με ψήφισαν. Ο Κ. Μητσοτάκης άγεται και φέρεται, εκτρέφει το αβγό του φιδιού και ξεπλένει με τον τρόπο αυτόν τη Χρυσή Αυγή» σημείωσε.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ύπαρξη ακροδεξιάς ρητορικής στη ΝΔ. «Εγώ εναντιώθηκα σε αυτό και, επειδή χάλαγα την αγορά, προτίμησαν τη διαγραφή» είπε και πρόσθεσε:

«Νιώθω βαθύτατα προσβεβλημένη, γιατί σε καιρό ειρήνης και δημοκρατίας ανακάλυψα ότι ήμουν στοχοποιημένη μακράν πρώτη από τις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ».

Η κα Παπακώστα μίλησε ακόμη για τα «οργανωμένα μηνύματα -απειλητικά για τη ζωή βουλευτών- και ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών» .

«Ασφαλώς θα ψήφιζα τις Πρέσπες βάσει της γραμμής εθνικής συνεννόησης του 2008» ανέφερε επίσης.

Σχετικά με τα σενάρια προσχώρησής της στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Έχουμε τρεις προγραμματικές συγκλίσεις με κυβέρνηση και πρωθυπουργό. Κοινωνική ατζέντα, κάθαρση και διαφάνεια, οικονομία. Συνεργαζόμενη θα είμαι, με ποιους δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμα».

Αναφερόμενη στον Πάνο Καμμένο δήλωσε ότι εκείνος «έκοψε τις γέφυρες», ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «ξέπλυνε» το ΠΑΣΟΚ συνεργαζόμενη στο παρελθόν με τον «χειρότερο πολιτικό της αντίπαλο».

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 13:46