Την ώρα που η κυβέρνηση εξαγγέλλει τα πιο σκληρά αντιλαϊκά μέτρα από τη μεταπολίτευση και μετά, στη Νέα Δημοκρατία βγαίνουν τα εσωκομματικά μαχαίρια.

Η επίσημη επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στην Κύπρο χωρίς να ενημερώσει προηγουμένως τη Ρηγίλλης, προκάλεσε νέα ένταση στις σχέσεις της με την ηγεσία της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μία πλευρά κατηγορεί την άλλη ότι οδηγεί την αντιπαράθεση στα άκρα και πλέον κυρίαρχη είναι η εντύπωση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι η συγκατοίκηση των δύο είναι εξαιρετικά δύσκολη στην πορεία προς το συνέδριο.

Η ηγεσία της ΝΔ εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από το γεγονός ότι η κ. Μπακογιάννη αποφάσισε να επισκεφθεί τη Λευκωσία, μία εβδομάδα μετά την επίσημη επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, χωρίς να ενημερώσει για το ταξίδι της και κυρίως για τις συναντήσεις που θα είχε με την κυπριακή πολιτική ηγεσία.

«Το μόνο που ενδιαφέρει τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, είναι να έχει μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με την Ντόρα Μπακογιάννη. Είναι στο χέρι της τι θα επιλέξει», ανέφεραν συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, «ρίχνοντας το γάντι» στην κ. Μπακογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους, συνεργάτες της βουλευτού δήλωσαν «έκπληκτοι» από «την ακατανόητη στάση της ηγεσίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης