Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς της θράσος και υποκρισία με αφορμή τους σχεδιασμούς και τις συστάσεις της για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης.

«Η κυβέρνηση ξεπερνά κάθε όριο θράσους και υποκρισίας. Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς ότι, ενώ αρνείται επίμονα να δεχθεί τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο, την ίδια στιγμή κάνει συστάσεις στους πολίτες να μην ανάβουν τα τζάκια γιατί αυξάνονται τα αιωρούμενα σωματίδια στην ατμόσφαιρα» σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το ζήτημα της θέρμανσης των πολιτών και της αντιμετώπισης του φαινομένου της αιθαλομίχλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τι τους προτείνει αλήθεια; Να παγώσουν οικειοθελώς; Και σαν να μην έφτανε αυτό, μιλάει για παροχές δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος μόνο όταν ξεπεραστούν τα ανώτερα επιτρεπτά όρια των σωματιδίων, ενώ λογικά δωρεάν ρεύμα θα πρέπει να δοθεί εξαρχής στους πολίτες για να ζεσταθούν, ώστε να προληφθεί το φαινόμενο της αιθαλομίχλης. Πρόκειται περί παραλογισμού» προσθέτει η Κουμουνδούρου.

«Κάνουμε έκκληση, έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε να μειωθεί ο ΕΦΚ και να δοθεί δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για να μπορέσουν να ζεσταθούν αξιοπρεπώς οι συμπολίτες μας, ιδιαίτερα τις γιορτινές αυτές μέρες, γεγονός που θα μειώσει παράλληλα τα αιωρούμενα σωματίδια και τις δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία και δεν θα επιβαρύνεται η ατμόσφαιρα των πόλεων από την αιθαλομίχλη. Ειδάλλως, η κυβέρνηση θα είναι ο ηθικός αυτουργός για ότι συμβεί» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης