Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Η Λέσβος στη μεταμνημονιακή εποχή με αναβαπτισμένες δυνατότητες» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 20 Ιουλίου, στις 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ, το Μεταφορικό Ισοδύναμο, το Ειδικό Αναπτυξιακό για τα νησιά του βορείου Αιγαίου, ο διπλασιασμός των πόρων της επόμενης προγραμματικής περιόδου, σε συνδυασμό με τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές του Κλεισθένη, όπως είναι η αποφασιστική ενίσχυση των κοινοτήτων, αλλά και η διάσπαση του Δήμου Λέσβου είναι μερικές από αυτές τις νέες δυνατότητες. Μαζί με μια σειρά άλλες μικρότερες και μεγαλύτερες παρεμβάσεις σε έργα υποδομής, διαμορφώνουν τον καμβά πάνω στον οποίο θα πορευτεί το νησί μας, τα επόμενα χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος θα παρουσιάσει το Μεταφορικό Ισοδύναμο, αλλά και τις άλλες πλευρές της νησιωτικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης