«Τα στελέχη της ΝΔ πρέπει να δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών με υπερηφάνεια για όσα έχει πετύχει η παράταξη, αλλάζοντας την προοπτική της Ελλάδας, χωρίς να υποτιμά κανείς τις θυσίες που έχουν γίνει» δήλωσε ο αναπληρωτής Yπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης στην εκδήλωση που έγινε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα, πως σύντομα θα υπάρξουν αισθητά αποτελέσματα στην καθημερινότητα των πολιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποτυχημένος ο Μπουτάρης»

Στην ίδια εκδήλωση ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Μηνάς Σαμαντζίδης αναφέρθηκε στη σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών και επιτέθηκε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο χαρακτήρισε «αποτυχημένο».

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο Γιάννης Μπουτάρης «παίζει μόνο με όρους επικοινωνίας, χωρίς ουσιαστικό έργο», προσθέτοντας πως «η εικόνα τού “φαβορί” είναι πλασματική και οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι προς το παρόν “παίζει μόνος του”, αλλά όταν αυτό αλλάξει, θα αλλάξει και η εικόνα αυτή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κ. Μπουτάρης δίνει πολλά δικαιώματα για κριτική. Εκείνοι που τον είχαν ψηφίσει, ήδη δηλώνουν πως δεν θα τον ξαναψηφίσουν και είναι συντριπτικά περισσότεροι από εκείνους, που ενώ δεν τον είχαν ψηφίσει, σκέφτονται να τον ψηφίσουν τώρα» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στην ανάγκη ενεργοποίησης όλων των στελεχών και μελών του κόμματος στην πρώτη γραμμή της μάχης για τις ευρωεκλογές.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Γκιουλέκας, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο βουλευτής Γιάννης Ιωαννίδης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα Τάσος Εμμανουηλίδης.

Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης