«Η ΝΔ αποκαλύπτεται - Χρειάζεται ισχυρό, προοδευτικό ΚΙΝΑΛ»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, 17:42
«Η ΝΔ αποκαλύπτεται - Χρειάζεται ισχυρό, προοδευτικό ΚΙΝΑΛ»

Το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ,σχολίασε το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, υποστηρίζοντας ότι η ανάπτυξη δεν εξασφαλίζεται μόνο με την μείωση των φόρων αλλά χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο.

«Η ανάπτυξη κατά την ΝΔ δεν συνδέεται με την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Κάτι που οξύνει τα προβλήματα και τις αβεβαιότητες, διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες.

Αφήνουν τα πάντα στην ασυδοσία της αγοράς», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ και επισημαίνει ότι «από το σχέδιο της ΝΔ λείπει κάθε αναφορά στις συλλογικές συμβάσεις, και τις ελεύθερες διαπραγματεύσεις για τους μισθούς.

Λείπει κάθε αναφορά για την προστασία της Α΄ κατοικίας από τους πλειστηριασμούς. ''Ξέχασαν'' το Υπερταμείο και τον ρόλο του στην εκποίηση του Εθνικού πλούτου».

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη «η ΝΔ υπόσχεται ακύρωση μόνο των υπερπλεονασμάτων (άνω του 3,5%) αλλά στέλνει στις Ελληνικές καλένδες το μείζον θέμα της διαπραγμάτευσης για την αλλαγή των δεσμεύσεων Τσίπρα και την μείωση των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ ως το 2022. Στόχων που αποτελούν θηλιά στο λαιμό της χώρας και στερούν πόρους για την Ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή.

«Κάθε φορά που μιλούν για την ουσία της πολιτικής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. Επιβεβαιώνεται ότι για την χώρα και την κοινωνία μας χρειάζεται ισχυρό προοδευτικό αντίβαρο. Ένα δυνατό Κίνημα Αλλαγής», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, 17:42