«Η Νέα Δημοκρατία περιμένει να πάρει ένα ισχυρό μήνυμα από την ελληνική κοινωνία. Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε απλά Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά καταψηφίζουμε την παρακμή, το ψέμα, τη μετριότητα που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM 100».

Ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε ότι η σχέση της ΝΔ με τους Μακεδόνες είναι στενή και πως η Νέα Δημοκρατία διαχρονικά έχει τη στήριξή τους. «Ιδιαίτερα τώρα που έχουν δει τι σημαίνει πατριωτισμός και τι πατριδοκαπηλία, έχουν δει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υψώνει ανάστημα και να μιλά ξεκάθαρα για την εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν όψει της αυριανής ομιλίας του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σχολίασε ότι «αύριο θα είναι μια μεγάλη γιορτή για τους πολίτες του Βορρά, για τη Μακεδονία, για την ίδια τη Δημοκρατία». Υπογράμμισε, άλλωστε, ότι ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει «το πρόγραμμα, τις θέσεις και το όραμα της ΝΔ για την καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε».

Αναφερόμενος στο πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή, σημείωσε ότι ο ίδιος «έχει προσφέρει πολλά στην παράταξη και είναι στο πλευρό της και τώρα και πάντα». Είπε, μάλιστα, ότι ο κ. Καραμανλής «έχει προσφέρει αρκετά σε πολλούς, μερικοί εκ των οποίων ξεχνούν και χρησιμοποιούν το όνομά του για να εξυπηρετήσουν προσωπικές τους επιδιώξεις. Δεν είναι όμως ανήλικοι, έχουν πλήρη επίγνωση των πράξεών τους, είναι άξιοι της μοίρας τους και οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης