Η Ντ. Μπακογιάννη επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012, 06:35
Η Ντ. Μπακογιάννη επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη
Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί από σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή ανοικτή πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιεί η Δημοκρατική Συμμαχία.

Αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας. Θα πραγματοποιηθεί σήμερα 1η Φεβρουαρίου στις 18.30 στην αποθήκη Δ’ του ΟΛΘ.
Από νωρίς της ίδιας ημέρας, η κ. Μπακογιάννη αναμένεται να έχει συναντήσεις με πολιτικούς φίλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με αντικείμενο την κατάρτιση των ψηφοδελτίων που έχουν συμπληρωθεί κατά το ήμισυ.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων από τον χώρο της υγείας (Ιατρικός Σύλλογος, Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών κτλ.), ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κέντρο υγείας Μηχανιώνας.

Ακολούθως, προγραμματίζει επισκέψεις σε επιχειρήσεις της περιοχής που παρουσιάζουν ανάπτυξη παρά την κρίση, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θερμαϊκού. Η επίσκεψή της θα ολοκληρωθεί με ομιλία σε εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνοϊσραηλινής Φιλίας.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012, 06:38