Με προσθήκη στο ν/σ για τις μεταμοσχεύσεις, επεκτείνεται στους πανεπιστημιακούς γιατρούς όλης της χώρας η δυνατότητα να έχουν ιδιωτικά ιατρεία στις πανεπιστημιακές κλινικές, όπως ισχύει σήμερα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι, στο πλαίσιο αυτό, θα μπορούσε ίσως, το καταθέτει ως σκέψη είπε, να επεκταθεί η δυνατότητα αυτή και σε όλους τους γιατρούς του ΕΣΥ και αν συμφωνούν τα κόμματα να φέρει σχετική ρύθμιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απόλυτα σύμφωνος», δήλωσε ο τομεάρχης της ΝΔ Θανάσης Γιαννόπουλος και στο ίδιο μήκος κύματος εμφανίστηκε και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Κώστας Κιλτίδης, ενώ επιφυλάξεις εξέφρασε η εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Ουρανία Παπανδρέου.

Την κάθετη αντίθεσή τους εξέφρασαν οι εισηγητές του ΚΚΕ Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ο οποίος έκανε λόγο για «ένα ακόμα χτύπημα κατά της δημόσιας υγείας», του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης, που υποστήριξε ότι «θα οδηγήσει στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της υγείας», και της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Λεβέντης, που το χαρακτήρισε «τορπίλη μεγατόνων στα θεμέλια του ΕΣΥ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης