Στις 11.00 το πρωί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, θα συναντηθεί στο Υπουργείο Εξωτερικών με το νέο πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Andrey Maslov.

11:00 Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης θα συναντηθεί, με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλη Κικίλια. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης (Π. Κανελλοπούλου 4).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

11:00 Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Στράτος Σιμόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΟΑΕ κ. Παρασκευά Σαββαΐδη, θα επισκεφθεί τα έργα της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Ευκαρπίας.

15:30 Ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών και Δημοσίων Λογαριασμών της Γαλλίας, Michel Sapin, στο Υπουργείο. (Νίκης 5-7, 6ος όροφος).

16:30 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών και Δημοσίων Λογαριασμών της Γαλλίας, κ. Michel Sapin. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (Νίκης 5-7, 7ος όροφος). Θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Παναγιώτης Μίχαλος, θα συμμετάσχει, ως κεντρικός ομιλητής, στο 3ο Τακτικό Συνέδριο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, το οποίο διοργανώνεται στα Ιωάννινα, από 24 έως 27 Ιουλίου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης