Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί:

• στις 14.00, τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό, και
• στις 14.30, τον Ιδρυτή και πρώην Πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου (American Hellenic Institute-AHI) κ. Ευγένιο Ρωσσίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 11:30 το πρωί η κα Αμάλ Κλούνεϊ και οι κ.κ. Νόρμαν Πάλμερ και Τζέφρι Ρόμπερτσον, θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα ακολουθήσει ξενάγηση στις 13:00 στο Μουσείο της Ακρόπολης από τον Δημήτρη Παντερμαλή. Στις 13:30 θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης. Στις 14:00 έχει προγραμματιστεί να γευματίσουν στο εστιατόριο του Μουσείου και στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Στις 11:00 το πρωί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα έχει συνάντηση, στο υπουργείο Εξωτερικών, με τον πρώην Πρωθυπουργό της Σουηδίας, κ. Goran Persson.
Στις 12:00 το μεσημέρι ο κ. Βενιζέλος, θα έχει συνάντηση, στο υπουργείο Εξωτερικών, με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών & Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης της Μολδαβίας, κυρία Natalia Gherman.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει με τις διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών της Ελλάδας και της Μολδαβίας και στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος και η κυρία Gherman θα προβούν σε δηλώσεις στον Τύπο, οι οποίες έχουν προγραμματισθεί για τις 13:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών θα παραθέσει, τέλος, γεύμα προς τιμήν της κυρίας Natalia Gherman.

Στις 12:30 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα έχει με τους προέδρους των Δικαστικών Ενώσεων (Δικαστικών και Εισαγγελέων, Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, Διοικητικών Δικαστών, Εισαγγελέων Ελλάδας, Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου, Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή (Ισόγειο, Γραφείο Αρ. 70).

Στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Στη Ρώμη θα βρεθεί ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες (14 – 15 Οκτωβρίου) του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικού Εμπορίου της Ε.Ε. (FAC – Trade).

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης