Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μου ανέθεσε την προεδρία της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, που θα γίνει στις 16 και 17 Δεκεμβρίου και των επτά προσυνεδρίων που θα πραγματοποιηθούν σ’ όλη τη χώρα» υπογράμμισε σε σχετική του δήλωση, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φιλοδοξία μας είναι» τόνισε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ «να μιλήσουμε στους νέους, στους εργαζόμενους στους άνεργους, σε εκείνους που βιώνουν την εγκληματικότητα, σ’ αυτούς που ταλαιπωρούνται από την υπερφορολόγηση και τη γραφειοκρατία και να ακούσουμε τους δικούς τους προβληματισμούς».

«Γι’ αυτό» όπως εξήγησε «δεν θα μιλήσουν μόνο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και Έλληνες από το Πανεπιστήμιο, από τις επιχειρήσεις, από το χώρο της εργασίας, της Παιδείας και του Πολιτισμού για να ακούσουμε και καινούργιες ιδέες. Και θα διευρύνουμε τη συζήτηση με ερωτηματολόγια για κάθε Προσυνέδριο, με live streaming μετάδοση και μια σύγχρονη διαδικασία ζωντανής (και ηλεκτρονικής) συζήτησης».

Και χαρακτηριστικά τόνισε: «Ανοίγουμε πόρτες και παράθυρα στη Νέα Δημοκρατία, μιλάμε θετικά και εξειδικεύουμε ακόμα παραπέρα τις προτάσεις μας, με βάση τις ιδέες των μελών μας και της κοινωνίας των πολιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανοίγουμε βήμα διαλόγου. Ανοίγουμε το βήμα της Νέας Δημοκρατίας. Και προωθούμε στην πράξη τη δημιουργική ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης