Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέπτεται το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020, 11:13
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέπτεται το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισκέπτεται αυτή την ώρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η κ. Σακελλαροπούλου έφθασε στο Υπουργείο στις 10:00 το πρωί, όπου την υποδέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ένα μικρό στρατιωτικό τμήμα έξι ανδρών απέδωσε τιμές στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την είσοδό της στο Υπουργείο, ενώ απουσίαζαν η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και το μεικτό άγημα που συνήθως αποδίδει τιμές κατά την υποδοχή των επισήμων. Στο πλαίσιο αυτό δεν έγιναν και χειραψίες.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώνεται από την ηγεσία του Υπουργείου για θέματα αρμοδιότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, ενημέρωση που πραγματοποιείται στην αίθουσα Τιμών «Ιωάννης Καποδίστριας». Μετά το τέλος της ενημέρωσης, η κ. Σακελλαροπούλου θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με στελέχη των δυνάμεων που βρίσκονται στις Καστανιές του Έβρου για την αποτροπή εισόδου παράνομων μεταναστών στη χώρα.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020, 11:29