Στα ύψη είναι το πολιτικό θερμόμετρο εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου και οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν την περιοδεία τους σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, προκειμένου να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους σε φλέγοντα ζητήματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών για σήμερα Πέμπτη 3 Μαϊου:

Στην πλατεία Μουσείου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 03/05/2012 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο, με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό αποφασίστηκε αργά χθες βράδυ από την Ν.Ε. Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, διότι όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, την ημέρα ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου, θα καταπλεύσουν στη Ρόδο πολλά κρουαζιερόπλοια, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος αριθμός τουριστών στην παλιά πόλη οπότε θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Ιπποκράτους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει στο Ζάππειο στις 20.00 το απόγευμα παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος, λίγο πριν την προσφυγή στις κάλπες.

Σήμερα Πέμπτη 3 του μήνα θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης την κεντρική προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Porto Palace στις 19.00 το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 19:00 το απόγευμα, ο πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία, στην πλατεία 18 Άγγλων στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η κεντρική προεκλογική ομιλία της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη , θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΥΒΕ στο Περιστέρι (Εθν. Μακαρίου & Κηφισού – προέκταση Λένορμαν).

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια, στις 7.30 μ.μ., με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι Οικολόγοι-Πράσινοι οργανώνουν την κεντρική τους προεκλογική εκδήλωση στο Θέατρο της Πλατείας Κουμουνδούρου στις 18:30, μπροστά από τα γραφεία τους και παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για τη διέξοδο από τη κρίση.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης