«Η συμφωνία θα περάσει από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015, 17:29
«Η συμφωνία θα περάσει από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ»
"Γίνεται μια προσπάθεια, εξοντωτική προσπάθεια από τον πρωθυπουργό, να βρει τα καλύτερα δυνατά σημεία. Πιστεύω ότι θα πρυτανεύσει η λογική σε όλους. Δεν γίνεται να μπούμε σε μια περιπέτεια, όχι μόνο η Ελλάδα - δεν θα μπει μόνο η Ελλάδα. Πιστεύω θα υπάρξει λύση" δήλωσε στο ραδιοσταθμό Βήμα ο υπουργός Υγείας κ. Π. Κουρουμπλής.

Εκτίμησε ότι η συμφωνία περνάει από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και πρόσθεσε πως "ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κινδυνεύει από την αντιπολίτευση. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Η αντιπολίτευση έχει τα δικά της προβλήματα και αν υπάρξει συμφωνία, θα δείτε τι θα γίνει στην αντιπολίτευση και κυρίως στην ΝΔ. Αν παρ' ελπίδα συμβεί κάτι, από την κοινοβουλευτική ομάδα, τότε τα πράγματα θα οδηγηθούν σε εκλογές. Δεν υπάρχει άλλη λύση".

Απαντώντας σε ερώτηση για τις παραιτήσεις που ζήτησε από τους διοικητές των νοσοκομείων είπε " Ζήτησα να θέσουν στη διάθεσή μου τις παραιτήσεις. Διότι μέσα σε διακόσιους ανθρώπους, δεν μπήκαν και με τα πιο αξιοκρατικά κριτήρια. Έχω μια λίστα με αλφαβητική σειρά. Πώς μπορεί να είναι αξιολογικά τα κριτήρια, όταν κάνω μια λίστα διακοσίων ανθρώπων με αλφαβητική σειρά; Θεωρώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δουλέψει και δεν είχα καμία διάθεση, όλοι αυτοί από τους οποίους ζήτησα τις παραιτήσεις τους, να τους παραιτήσω...Εγώ ξέρω ότι σε άλλες περιόδους, έφευγε η κυβέρνηση και όλοι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στους επόμενους αρχηγούς".

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015, 17:29