Η συμφωνία των Πρεσπών υπερασπίζει τα εθνικά συμφέροντα, υπογράμμισε από τα Ιωάννινα η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ανέφερε, πως σέβεται την αντίθεση του καθενός στο ζήτημα, ωστόσο, άφησε αιχμές για την πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ.

Ειδικότερα, η υπουργός δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι σεβαστή η αντίθεση του καθενός απέναντι στην συμφωνία. Σεβαστές οι απόψεις. Όμως, αυτό που οφείλει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, η δημοκρατικά εκλεγμένη πλειοψηφία από τα συγκροτημένα θεσμικά όργανα της Πολιτείας και της Δημοκρατίας, είναι να υπερασπίσει το εθνικό συμφέρον και αυτό ακριβώς θα κάνει.

Και θα το κάνει, έχοντας απέναντι αυτούς οι οποίοι σήμερα ψεύδονται, οι οποίοι σήμερα διαστρεβλώνουν τις ίδιες τους τοποθετήσεις, τα ίδια τους τα θέματα, τα ίδια τους τα πιστεύω προκειμένου να έχουν μικροκομματικά οφέλη. Όμως, θα πρέπει να ξέρουν, ότι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να αντλήσουν ψήφους από την ακροδεξιά, για να μην δημιουργηθεί ένα άλλο κόμμα στα δεξιά τους, στα δεξιά της ΝΔ, να ξέρουν ότι τότε, κερδίζει μόνο η ακροδεξιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης