Την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε σήμερα, η γενική γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, με την ευκαιρία παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των εγκαινίων της 77ης ΔΕΘ, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι συνδικαλιστικές ηγεσίες «δεν μπορούν να δώσουν λύση στα αδιέξοδα των εργαζομένων».

«Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες μόνο τουφεκιές ρίχνουν. Δεν μπορούν να δώσουν λύση στα αδιέξοδα των εργαζομένων», δήλωσε η κ. Παπαρήγα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύση Ψωμιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «διαχειρίζονται συνταγές ελεγχόμενης χρεοκοπίας», ενώ στράφηκε εναντίον του Καλλικράτη και ζήτησε από την κυβέρνηση να δώσει στην περιφέρεια «αυτά που χρωστάει», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων αντιπεριφερειάρχες και άλλοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ η κ. Παπαρήγα στη συνέχεια συναντήθηκε με εκπροσώπους σωματείων στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Σατυρούπολης.

Στις 18.00 το απόγευμα η κ. Παπαρήγα θα παρευρεθεί στο συλλαλητήριο, που διοργανώνεται από το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης