Την πάγια θέση των Οικολόγων Πράσινων για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου επανέλαβε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Γιάννης Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξη τύπου των Οικολόγων όπου παρουσιάστηκαν οι θέσεις τους για την οικονομία, την κρίση και το νέο πολιτικό τοπίο.

«Ο κ.Σαμαράς μας προτείνει ένα ευρώ υποτιμημένο κατά 50%, με τη ΝΔ να τροφοδοτεί την κινδυνολογία. Όσο για το ΠΑΣΟΚ, ζητάμε από τον κ.Βενιζέλο να δεσμευτεί ότι δεν θα χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα την εκ νέου, για τρίτη φορά, διεξαγωγή εκλογών», ανέφερε ο κ. Παρασκευόπουλος. Για την εκπρόσωπο τύπου των Οικολόγων, Ελεάννα Ιωαννίδου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι λύσεις για τις ευπαθείς ομάδες, βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες των Πράσινων. «Δεν πρέπει να αφήσουμε χώρο στον μισαλλόδοξο λόγο, με χαρακτηριστική περίπτωση τον κ.Σαμαρά», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για «λαϊκιστικά μηνύματα που εκπέμπει η ΝΔ», μίλησε από την πλευρά του, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, πρώην ευρωβουλευτής, θέτοντας ως παράδειγμα τις 150.000 θέσεις εργασίας που υποσχέθηκε η ΝΔ. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι μπορούν να είναι «μέρος της λύσης, στη διαμόρφωση ενός εναλλακτικού σχεδίου για την αντιμετώπιση της κατάστασης στη χώρα μας».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης