«Καθόλου τυχαία» χαρακτηρίζει την τροπολογία των 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης και εκτιμά ότι πρόκειται για προετοιμασία σκηνικού αυτοδιοικητικών εκλογών τον Μάιο.

Σε ανακοίνωσή του, ο γραμματέας της ΝΔ υποστηρίζει ότι «η εν λόγω τροπολογία προετοιμάζει το σκηνικό για τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών την προηγούμενη Κυριακή από τις ευρωεκλογές, δηλαδή στις 18-19 Μαΐου και όχι τον Οκτώβριο του 2019, όπως αναφέρει το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη «η πρόσφατη τροπολογία των 16 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου τυχαία. Ούτε ως προς το χρόνο, ούτε ως προς τον τρόπο. Δεν είναι άλλωστε πρωτοφανές γι’ αυτή την Κυβέρνηση που επιδιώκει συστηματικά την υπακοή των θεσμών στη δική της κρίση».

Τέλος, ο γραμματέας της ΝΔ σημειώνει ότι «το ζητούμενο για την κυβέρνηση είναι με διάφορες κουτοπονηριές να εδραιωθεί η εξουσία της, η οποία περνά μέσα από την κυνική και απροκάλυπτη εργαλειοποίηση και κανιβαλοποίηση των θεσμών».

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο ο κ. Αυγενάκης υποστηρίζει ότι «επιδίδεται σε μία αντιαισθητικά υποκριτική πλέον διαφωνία, απειλώντας τον κ. Τσίπρα για τον “Κλεισθένη”» και δηλώνει: «Με “μικρούς” θεσμούς όμως, δεν είναι δυνατό να γίνουν μεγάλα πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης