Στην ανάγκη συνεργασία, συσπείρωσης και συνευθύνης την ώρα που «η χώρα βρίσκεται μπροστά στις μεγαλύτερες και δυσκολότερες αποφάσεις» αναφέρθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη.

Η Ντ.Μπακογιάννη ενημερώθηκε από το υπουργό για τα θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων και αντάλλαξαν απόψεις για της εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή. Συζητήθηκε επίσης το ζήτημα του μισθολογίου των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε η Ντ.Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι η χώρα βρίσκεται ενώπιον μεγάλων και δύσκολων αποφάσεων που θα καθορίσουν το μέλλον μας «είναι αδιανόητο οι πολιτικές ηγεσίες να φαίνονται τόσο μικρές και με τόσο μεγάλους κομματικούς εγωισμούς».

Πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει κανείς άμοιρος ευθυνών μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο» και κάλεσε «να ξεχάσουμε το κομματικό συμφέρον και να ενώσουμε δυνάμεις».

Από την πλευρά του, ο Π.Μπεγλίτης υπογράμμισε ότι «ο ελληνικός λαός πρέπει να αισθάνεται ασφαλής. Έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες παρά την κρίση, στέκονται στο ύψος της εθνικής τους αποστολής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης