Την προαναγγελία ίδρυσης νέου πολιτικού σχηματισμού, εντός ολίγων εβδομάδων, από τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργο Φλωρίδη κάνει η «Καθημερινή της Κυριακής».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φλωρίδης αποφάσισε το καλοκαίρι να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα, την παραμονή του ανασχηματισμού της κυβέρνησης στον οποίο προχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου, συμβιβαζόμενος ουσιαστικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την ομάδα των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που έθεταν ανοιχτά θέμα ηγεσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκείνη την περίοδο, ο Γιώργος Φλωρίδης έχει μιλήσει πολλές φορές δημοσίως για την αναγκαιότητα διαμόρφωσης μιας νέας πολιτικής πρωτοβουλίας, που θα υπερβαίνει τα σημερινά κόμματα και θα καλύπτει τον «ενδιάμεσο χώρο», ανάμεσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τη Νέα Δημοκρατία.

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι πρόκειται για μια πολιτική πρωτοβουλία, στην οποία θα συμμετάσχουν στελέχη τόσο από τον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. όσο και από εκείνον της Κεντροδεξιάς, που βρίσκονται ωστόσο σήμερα εκτός Βουλής, καθώς και προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό χώρο, αλλά και από τον χώρο της οικονομίας και της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης