«Ξεκαθαρίζουμε όμως ότι δεν είμαστε συμπληρωματική δύναμη κανενός. Θέλουμε να είμαστε μέρος μιας εναλλακτικής πλειοψηφίας και σε κυβερνητικό επίπεδο, προϋπόθεση είναι όμως μια προγραμματική συμφωνία που θα δίνει πραγματική διέξοδο, θα προωθεί τον τερματισμό της ομηρείας της χώρας στους δανειστές της, θα στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας σε προοπτική αλλαγής και της ίδιας της Ε.Ε», επισήμανε ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, ο οποίος ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο κ. Παρασκευόπουλος τόνισε ότι η ψήφος στους Οικολόγους Πράσινους είναι «ψήφος καταδίκης και τιμωρίας του πολιτικού συστήματος, όχι όμως τιμωρίας της δημοκρατίας». Επεσήμανε, επίσης ότι το μνημόνιο δεν αποτελεί «μονόδρομο για τη χώρα» και σημείωσε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια «πραγματικά πράσινη στροφή που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και διεξόδους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Φιλίπ Λαμπέρτς, συν-πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και η Βούλα Τσέτση, γραμματέας των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο.

Eπιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης