"Οικολόγοι Πράσινοι": Δεν δίνουν τα ψηφοδέλτιά μας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 7 Ιουνίου 2009, 14:53
"Οικολόγοι Πράσινοι": Δεν δίνουν τα ψηφοδέλτιά μας

Για παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία εις βάρος τους κάνουν λόγο οι «Οικολόγοι Πράσινοι». Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι το ίδιο περιστατικό, που συνέβη στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Μιχάλη Τρεμόπουλο, έγινε και σε εκλογικά τμήματα της Αθήνας, της θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων αλλά και άλλων περιοχών. Ψηφοφόροι καταγγέλλουν, δηλαδή, ότι δεν τους δίνονται τα ψηφοδέλτια των «Οικολόγων Πράσινων».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Στα γραφεία μας φτάνουν όλο και περισσότερες καταγγελίες ότι το ψηφοδέλτιο των Οικολόγων Πράσινων δεν περιλαμβάνεται ανάμεσα στα ψηφοδέλτια που δίνονται στους ψηφοφόρους πριν μπούνε στο παραβάν.

Το περιστατικό που συνέβη στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Μ. Τρεμόπουλο έχει επαναληφθεί σε αρκετές περιπτώσεις σε εκλογικά τμήματα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων και αρκετών ακόμα περιοχών της χώρας όπως μας καταγγέλλουν μέλη και ψηφοφόροι μας. Επίσης έχει αναφερθεί ότι τα ψηφοδέλτια δίνονται στους ψηφοφόρους με προτεραιότητα στα 5 κοινοβουλευτικά κόμματα και όχι με κυκλική σειρά.

Φοβούμαστε ότι αυτά τα γεγονότα είναι συνέχεια του λασπόλουτρου στο οποίο μας έχουν υποβάλει τις τελευταίες βδομάδες οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.

Καλούμε τον έφορο εκλογών να επισημάνει στις εφορευτικές επιτροπές ότι πρέπει να δίνονται στους ψηφοφόρους ψηφοδέλτια από όλους τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις ευρωεκλογές και μάλιστα με κυλιόμενη σειρά».

Διαβάστε επίσης: «Ξέχασαν» να δώσουν στον Τρεμόπουλο το ψηφοδέλτιο του κόμματός του, 7 Ιουνίου 2009, 10:28.

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 7 Ιουνίου 2009, 14:53