«Οικονομικά συμφέροντα πίσω από τη μικρή ΔΕΗ»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014, 16:58
«Οικονομικά συμφέροντα πίσω από τη μικρή ΔΕΗ»
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης κατηγορώντας την για αυταρχισμό, με αφορμή την επιστράτευση των εργαζομένων στη ΔΕΗ.

«Ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ για μια δημόσια και ενιαία επιχείρηση, που θα εξασφαλίζει φθηνό ρεύμα στους πολίτες και θα ανταποκρίνεται στον αναπτυξιακό - κοινωνικό ρόλο της, έχει τη συμπαράσταση ενός πλατιού κοινωνικού και πολιτικού μετώπου της ελληνικής κοινωνίας» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ άφησε αιχμές για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς υποστηρίζοντας ότι «εξυπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα και οδηγούν σε ολιγοπωλιακές καταστάσεις, αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας».

«Ο αυταρχισμός με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ μέσω της επιστράτευσής τους επιβεβαιώνει πως η κυβέρνηση Σαμαρά μαζί με την ακραία αντικοινωνική πολιτική που εφαρμόζει χτυπάει και την ίδια τη δημοκρατία» πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι η κυβερνητική απόρριψη της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη μικρή ΔΕΗ «αποκαλύπτει και τον φόβο της απέναντι στον ελληνικό λαό και στη δυνατότητά του να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014, 17:02