«Από την Παρασκευή τα μεσάνυχτα ήξεραν πως δε θα γίνουν εκλογές» αποκάλυψε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 επέρριψε ευθύνες στον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Α. Παπαμιμίκο τονίζοντας πως «είχε εξαφανιστεί από χθες και δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις», ενώ πρότεινε να γίνουν οι εκλογές «εντός 15νθήμερου εάν είναι δυνατόν, με ψυχραιμία και διαφάνεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αναβολή λέγοντας πως «αυτό που ένιωσα χθες δεν το ένιωσα ούτε στις μεγάλες ήττες του κόμματος». Ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαιώνοντας πως η παράταξη θα προστατευθεί.

Όσο αναφορά στον πρόεδρο του κόμματος ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά πως «ήταν ο μοναδικός που δεν είχε λόγο να ματαιωθούν οι εκλογές» και επισήμανε πως «είναι αστείο να φύγει ο Β. Μεϊμαράκης».
Έκανε λόγο για σχέσεις που έχει η εταιρεία που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών με τον Α. Σαμαρά και εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία του κόμματος λέγοντας πως «εύχομαι και ελπίζω να μη χρειαστεί η παρέμβαση του Κ. Καραμανλή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης