Την οδύνη του για τα θύματα της θεομηνίας στη Χαλκιδική εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Νέας Προποντίδας, στα Νέα Μουδανιά.

«Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου εκ μέρους όλων. Θρηνούμε για την απώλεια αυτών των ψυχών και είμαστε αλληλέγγυοι στους συγγενείς τους, στους ανθρώπους που έχασαν τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Θα είμαστε αλληλέγγυοι και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ως χώρα για να συμπαρασταθούμε για την απώλεια αυτών των ψυχών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να συμπαρασταθούμε στη Χαλκιδική, να θρηνήσουμε τα αθώα θύματα και ταυτόχρονα να κλείσουμε πολύ γρήγορα τις πληγές και θα το κάνουμε, γιατί αυτή είναι η αποστολή μας, αυτή είναι η αποστολή των σωμάτων ασφαλείας, αυτή είναι η αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων, αυτή είναι η αποστολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γιατί τελικά όλοι μας συνεργαζόμενοι μπορούμε να φέρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Απένειμε, δε, τα εύσημα σε όλους όσοι εργάζονται για να αποκαταστήσουν τις ζημιές και να ομαλοποιήσουν τη ζωή των πολιτών στη Χαλκιδική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης