«Σήμερα ορκίζεται μία Βουλή που αύριο διαλύεται. Δεν υπάρχει χαλάρωση, έχει αρχίσει μία μάχη. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε με πίστη, με ενότητα, με αγάπη για την πατρίδα. Αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε εκ νέου ότι η μάχη αφορά στο αν η Ελλάδα θα παραμείνει μέσα στην Ευρώπη ή θα φύγει, χάνοντας πολλά και ρισκάροντας ακόμη περισσότερα. «Ο ελληνικός λαός έχει μπροστά του δύο δρόμους, από τη μια να αλλάξουμε τα πάντα και από την άλλη να ζήσουμε τον τρόμο εκτός ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε εκείνοι που ανοίξαμε τον δρόμο για αλλαγές» τόνισε και πρόσθεσε «Η μάχη για νέες εκλογές δεν αφορά κανένα κόμμα».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα δηλώνοντας: «Ο φόβος τους για τον ίδιο τους τον εαυτό δεν κρύβεται. Απέκτησαν ξαφνική δύναμη και τρόμαξαν».

«Δεν έχουν ένα πρόσωπο, αλλά πολλά πρόσωπα» συνέχισε σε υψηλούς τόνους, λέγοντας ότι «η αλαζονεία τούς έσπρωξε να σύρουν τη χώρα σε νέες εκλογές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Διώχνουν καταθέσεις και παραλύουν ακόμα περισσότερο την οικονομία. Η αγορά ανησυχεί μόνο που τους ακούει» επεσήμανε και σημείωσε: «Εμείς έχουμε τη γνώση και την ικανότητα να αλλάξουμε με ρεαλιστικό τρόπο το μνημόνιο».

Ακολουθεί βίντεο από την ομιλία Σαμαρά:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης