Για εμμονή της ΝΔ στο μοντέλο της φτηνής και ελαστικής εργασίας,«η οποία δεν κρύβεται» κάνει λόγο το υπουργείο Εργασίας σε ανακοίνωσή του σχολιάζοντας δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυρανάκη.

Όπως αναφέρει το υπ.Εργασίας στην ανακοίνωση του «μετά τον κ. Μητσοτάκη, που χαρακτήρισε το 8ωρο ξεπερασμένο, ήρθε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διατυπώσει με μεγαλύτερη σαφήνεια τη θέση του κόμματός του, εκφράζοντας δημόσια το θαυμασμό του για το 12ωρο εργασίας που ψήφισε η κυβέρνηση της Αυστρίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε αυτή τη δήλωση αποτυπώνεται γλαφυρά το μέλλον που οραματίζεται η ΝΔ για την αγορά εργασίας»,συνεχίζει το υπουργείο.

Επίσης, όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας «η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που μείωσε με νόμο τον κατώτατο μισθό, κατάργησε το πλαίσιο των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αντιτίθεται στην επαναφορά της επεκτασιμότητας των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας και στην υπερίσχυσή τους έναντι των ατομικών και επιχειρησιακών και “συνεχίζει να ξεδιπλώνει τις ακραία νεοφιλελεύθερες αρετές του”».

Τέλος,με σκωπτικό ύφος αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.«Το ανησυχητικό είναι ότι η μέρα έχει άλλες 12 ώρες και η ΝΔ δεν έχει ακόμα μιλήσει γι’ αυτές. Το καθησυχαστικό είναι ότι η ΝΔ δεν είναι κυβέρνηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης