«Είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε έξω από το κουτοπόνηρο παιχνίδι των κομμάτων», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από την Καλαμάτα στα ΜΜΕ της Μεσσηνίας και αναφέρθηκε στην απόφαση του Ποταμιού να μην δοθούν κομματικά χρίσματα σε δήμους και Περιφέρειες.

Μιλώντας για το πολιτικό διακύβευμα των ευρωεκλογών και το διχαστικό αφήγημα των δύο μεγάλων κομμάτων ότι θα είναι χαμένη η ψήφος στο Ποτάμι, αναρωτήθηκε: «Γιατί πρέπει κάποιος να αρνηθεί τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά να ενταχθεί στους σχεδιασμούς των πρώην υπουργών της Δεξιάς;» Και σημείωσε ότι μπορεί κάποιος να πει όχι στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ψηφίζοντας Ποτάμι, αφού αυτή θα είναι «μία λογική, προοδευτική ψήφος χωρίς να δοθεί λευκή επιταγή στους υπουργούς που κυβέρνησαν τη χώρα σε εποχές που έφεραν πιο κοντά τη χρεοκοπία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις επισήμανε την ελλιπή εικόνα που αυτές παρουσιάζουν καθώς αποτυπώνουν ένα μικρό μόνο μέρος της κοινωνίας και πως η κύρια δύναμη του Ποταμιού που δεν καταγράφεται κρύβεται στη μεγάλη δεξαμενή των αναποφάσιστων: «Υπάρχει ένα 10% της κοινωνίας που παρακολουθεί το Ποτάμι και είναι κοντά του» είπε.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, ο Σταύρος Θεοδωράκης συνοδεία των υποψηφίων ευρωβουλευτών Στέλιου Φενέκου, Γεράσιμου Παπαδόπουλου και Μάκη Παπούλια είχε συνάντηση με τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο και τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης