Υπαινιγμούς για χρηματισμό του πρώην υπουργού Νίκου Κοτζιά άφησε με tweet του ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

«ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Πάνος Καμμένος λίγο μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το tweet του Πάνου Καμμένου:

Σημειώνεται πως στο υπουργικό συμβούλιο το οποίο πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και οδήγησε στην παραίτηση Κοτζιά, ο τότε κυβερνητικός εταίρος είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον του τότε ΥΠΕΞ με αναφορές σε χρηματισμούς από τον Τζορτζ Σόρος, σε μυστικά κονδύλια.

Ο Πάνος Καμμένος τότε είχε αποκαλέσει τον Νίκο Κοτζιά «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη» – αναφερόμενος προφανώς στη θητεία του ως συμβούλου του Γιώργου Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ο κ. Κοτζιάς «φαίνεται να είχε δικό του σχέδιο σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών», προσθέτοντας, μάλιστα, ότι η συμφωνία που υπογράφηκε στις Πρέσπες δεν είναι ίδια με αυτή που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης