Υπέρ οικουμενικής κυβέρνησης ο Π. Καμμένος

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012, 06:31
  Υπέρ οικουμενικής κυβέρνησης ο Π. Καμμένος
Στόχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις εκλογές της 17ης Ιουνίου είναι η τρίτη θέση, διεμήνυσε ο Πάνος Καμμένος σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κατερίνη.

Ο κ. Καμμένος πρότεινε τη λύση σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης η οποία θα καταγγείλει τα Μνημόνια, χωρίς τη συμμετοχή του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, όπως και του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά.

Στη διάρκεια της ομιλίας του επιτέθηκε εναντίον των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τη στάση τους απέναντι στην τρόικα ενώ για τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου είπε ότι «οδήγησαν τη χώρα στην αγχόνη».

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι αν νομίζει πως με τις επιστολές που έστειλε σε πολιτικούς αρχηγούς για συμφωνία σε διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης «θα δοθεί συγχωροχάρτι σε αυτούς που λήστεψαν τον ελληνικό λαό, είναι γελασμένος».

Ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «θα ανοίξουν όλες οι υποθέσεις μετά το 1974, οι υπεύθυνοι θα πάνε φυλακή και θα φέρουν πίσω τα κλεμμένα».

Τέλος, τάχθηκε υπέρ της άμεσης και μονομερούς κήρυξης της ΑΟΖ, δεσμεύτηκε για την αναδιοργάνωση του κράτους, την καταπολέμηση της διαφθοράς και υπογράμμισε ότι θα «τελειώσει το παραμύθι με τη βουλευτική ασυλία και το νόμο περί ευθύνης υπουργών».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012, 06:34