Σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους θα κινηθεί η διαφημιστική προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ, εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της 4ης Οκτωβρίου.

Οι αποφάσεις που έλαβε η Ιπποκράτους ξεκαθαρίζουν το τοπίο, όσον αφορά το τρόπο, αλλά και το επίπεδο πάνω στο οποίο θα πορευτεί πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, ελπίζοντας να προσελκύσει τους ψηφοφόρους να του παράσχουν σαφή και καθαρή εντολή για τη διακυβέρνηση της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ΠΑΣΟΚ έχει αποφασιστεί να μπει «ψαλίδι» στην αρνητική διαφήμιση, και να κινηθούν όλοι και όλα σε σαφές, ξεκάθαρο επίπεδο πολιτικού πολιτισμού χωρίς προσωπικές επιθέσεις και «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη».

Παραθέτοντας πολιτικές, σχεδιασμούς και προτείνοντας λύσεις, που όπως πιστεύει η Ιπποκράτους θα πείσουν για την ικανότητα που έχει το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει την αρνητική εικόνα της χώρας.

Η απόφαση να μην κινηθεί σε δρόμους αρνητικής διαφήμισης, δεν αναιρεί τη σκληρή, σκληρότατη κριτική, που θα ασκήσει στις παραλείψεις και την κυβερνητική ανεπάρκεια τα τελευταία έξι χρόνια, η οποία κατά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η βασική πηγή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αιχμή του δόρατος της προεκλογικής καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ, η οικονομία και οι καταστροφικές συνέπειες που η κακή διαχείρισή της έχει στη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών.

Σχετικά με τη σκανδαλολογία που έχει «δηλητηριάσει» την πολιτική ζωή του τόπου, στο ΠΑΣΟΚ έχουν αποφασίσει να μην την κάνουν «σημαία» της εκστρατείας.

Κεντρική πολιτική άποψη παραμένει η πλήρης και χωρίς αγκυλώσεις διαλεύκανση των σκανδάλων, χωρίς όμως η άκρατη σκανδαλολογία να καλύπτει τις προεκλογικές τοποθετήσεις των στελεχών του κινήματος, τα οποία θα κληθούν να απαντήσουν με πολιτικές και όχι με παραφιλολογία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης