Υποκρισία και εργαλειοποίηση των ΛΟΑΤΚΙ+ πολιτών καταλογίζει στην κυβέρνηση το ΜέΡΑ25

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021, 16:03
Υποκρισία και εργαλειοποίηση των ΛΟΑΤΚΙ+ πολιτών καταλογίζει στην κυβέρνηση το ΜέΡΑ25

Το ΜέΡΑ25 καλεί τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να υποκρίνεται και να εργαλειοποιεί τους ΛΟΑΤΚΙ+ πολίτες», σχολιάζοντας την ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι συστήνεται επιτροπή με σκοπό τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.

Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 διατυπώνει έντονες επικρίσεις γιατί «η κυβέρνηση που καταψήφισε τον νόμο επέκτασης αναδοχής παιδιού στα ομόφυλα ζευγάρια, η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που επέστησε την προσοχή των πολιτών διότι “βίγκαν, λεσβίες, παγανίστριες και μάγισσες προσπαθούσαν να επιβάλλουν τη λεσβιακή του βιγκανικότητα στους φιλήσυχους νοικοκύρηδες χριστιανούς ορθόδοξους Έλληνες”, η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Τσιάρα που μας ενημέρωσε ότι “τα παιδιά που μεγαλώνουν με τη φυσική παρουσία και των δύο φύλων και των δύο γονέων είναι παιδιά με λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα”, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που πιστεύει ότι οι διεμφυλικοί θέλουν να αλλάξουν φύλο επειδή υποκινούνται από εξωγήινους στον Υμηττό, αυτή η κυβέρνηση μας είπε ότι “εργάζεται για μια σύγχρονη και δίκαιη Ελλάδα που δεν νοείται να αποκλείει ή να διαχωρίζει τους πολίτες της”».

Το ΜέΡΑ25 απευθυνόμενο στον πρωθυπουργό αναφέρει:

«Κύριε Μητσοτάκη, σταματήστε να υποκρίνεστε και να εργαλειοποιείτε τους ΛΟΑΤΚΙ+ πολίτες. Οι θεσμικές διεκδικήσεις της κοινότητας είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταθέσετε νομοσχέδιο προς ψήφιση και η μόνη “εθνική στρατηγική” που χρειάζεστε είναι αυτή που θα σας εναρμονίσει με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα».

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021, 16:03