Αιχμές κατά του Γιάννη Μπουτάρη άφησε την Παρασκευή ο Νίκος Ταχιάος ο οποίος είναι ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

«Δεν είμαι σταρ, ούτε σκουλαρίκι θα βάλω ούτε θα κάνω τατουάζ… Δεν θα πουλήσω το brand Ταχιάος, αλλά το brand Θεσσαλονίκη. Το brand Θεσσαλονίκη θα πουλήσουμε στο εξωτερικό» ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευής ο Νίκος Ταχιάος ανακοινώνοντας το όνομα του συνδυασμού του που είναι «Θεσσαλονίκη υπεύθυνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σημείωσε «ο δήμος δεν αντιμετωπίζει τις ευθύνες του και δεν μεταφέρεται και η απαιτούμενη αίσθηση ευθύνης στους πολίτες» και πρόσθεσε: «Σήμερα το πρωί στη μέση της η λεωφόρος Νίκης ήταν γεμάτη μπάζα».

Ο Ν. Ταχιάος «φωτογραφίζοντας» τον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με «λαϊκιστικές δυνάμεις», όμως δήλωσε πως το ψηφοδέλτιο που θα συγκροτήσει θα είναι «ευρύτερο, και όχι νεοδημοκρατικό», παρ’ ότι ίδιος τόνισε πως είναι Νεοδημοκράτης.

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου είπε ότι δεν την ξέρει προσωπικά, όμως «είναι νέο πρόσωπο, ας την ακούσουμε, προφανώς κάτι θα έχει να πει». «Είναι επικοινωνιακές υποψηφιότητες και της κ. Νοτοπούλου και της κ. Καϊλή» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος έθεσε ως προτεραιότητα στις πρώτες 100 ημέρες της δημαρχίας του την καθημερινότητα της πόλης, την καθαριότητα και την ευταξία. «Ο μύθος της μίζερης πόλης είναι ανυπόστατος» σημείωσε. 

Ακολούθησε η παρουσίαση βίντεο στο οποίο ο συνδυασμός του Νίκου Ταχιάου δίνει το στίγμα για την πορεία που επιθυμεί να ακολουθήσει μέσα από λέξεις – κλειδιά: «Ενότητα, Καινοτομία, Εξωστρέφεια, Κινητικότητα, Εκσυγχρονισμός, Δημιουργία, Κατανόηση, Πολιτισμός».

Όταν ερωτήθηκε για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο υποψήφιος δήμαρχος είπε ότι διαφωνεί με την εκχώρηση του όρου «Μακεδονία» ως εθνότητα, διευκρίνισε όμως ότι η πόλη, και όχι το ονοματολογικό, «θα πρέπει να είναι το επίκεντρο των δημοτικών εκλογών».

Δείτε το video: 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης