Υποψήφιος για δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Ματθαιόπουλος

Υποψήφιος για δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Ματθαιόπουλος
Η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα στις ευρωεκλογές, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και στις βουλευτικές, όποτε γίνουν, και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την αποκλείσει, δήλωσαν οι βουλευτές του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος.

Σε εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο «Πόρτο Παλάς» ανακοινώθηκε ότι η Χρυσή Αυγή θα στηρίξει τον Νίκο Χρυσομάλλη ως υποψήφιο περιφεφειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον βουλευτή Σερρών Αρτέμη Ματθαιόπουλο ως υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με την παράταξη της «Ελληνικής Αυγής».

Ο κ. Κασιδιάρης επιτέθηκε εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αλέξη Τσίπρα, ενώ αποκάλεσε τη Βουλή «Κοινοβούλιο της απάτης και της διαφθοράς».

Ο κ. Παναγιώταρος αναφέρθηκε στην πρόσφατη σύγκρουση στη Βουλή ανάμεσα στον αντιπρόεδρο Γιάννη Δριβελέγκα και τον Ηλία Κασιδιάρη και στην προτροπή του πρώτου προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν αφού δεν τους αρέσει στη Βουλή απάντησε: «Επειδή δεν μας αρέσει, θα μείνουμε και θα καθαρίσουμε τη σαβούρα».

Τέλος, ο κ. Ματθαιόπουλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014, 21:07