Την πρόθεσή του να συμμετάσχει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε το πρωί ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι θα το κάνει «σφιγμένη καρδιά», εμμένοντας στη δέσμευση που ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2015, ότι θα παραμείνει στην Ελλάδα και δεν θα επιστρέψει στη διεθνή του καριέρα ως καθηγητής πανεπιστημίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σύμφωνα με το ant1news.gr, ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει «ελληνική κρίση» και ότι αυτό το φαινόμενο είναι ευρωπαϊκό.

Μεταξύ άλλων είπε ότι στο επόμενο συνέδριο, τον Φεβρουάριο, το «DiEM 25» θα αποκτήσει ελληνικό όνομα ενώ όπως είπε, ο ίδιος θα είναι επικεφαλής της κίνησης αυτής στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, τον χαρακτήρισε οξυδερκή άνθρωπο, αλλά επέμεινε ότι αυτή τη στιγμή εκφράζει ένα αφήγημα, το οποίο κι ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως συμπλήρωσε στη συνέχεια, «ο κ. Τσίπρας αυτή τη στιγμή δεν κάνει πολιτική. Απλά εκτελεί τις εντολές που έρχονται μέσω mail από τις Βρυξέλες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης