Τον ισχυρισμό πως η σύζυγος του εκπροσώπου Τύπου του Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται στην Ελλάδα διέψευσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπενθυμίζοντας πως σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει ότι η Τατιάννα Νάβκα, σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπροσώπου του Κρεμλίνου δεν έχει εισέλθει στην Ελλάδα, καθώς σε βάρος της ισχύει το μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε χώρες Σέγκεν. Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα».

Τι προηγήθηκε

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τατιάννα Νάβκα ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram που φαινόταν να διασκεδάζει σπάζοντας πιάτα, υπό τη μελωδία του «Ζορμπά». Στη δημοσίευσή της έγραφε πως αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται στη νυχτερινή ζωή της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νάβκα αναγκάστηκε να διαγράψει το εν λόγω βίντεο, καθώς πολλοί Ρώσοι ακόλουθοι της εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τη φαινομενική επιλογή της να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές σε χώρα μη φιλική της Ρωσίας.

Άλλοι χρήστες την κατηγόρησαν ότι διασκεδάζει ξέφρενα τη στιγμή που η χώρα της βρίσκεται σε πόλεμο και αρκετοί Ρώσοι στρατιώτες χάνουν τη ζωή τους στο πεδίο της μάχης, ενώ άλλοι τη ρωτούσαν αν ντρέπεται για εκείνη ο σύζυγός της.

Παρά το αρχικό της σχόλιο και το βίντεο που παραπέμπει άμεσα σε ελληνικές συνήθειες, η Νάβκα δεν δήλωσε ποτέ επίσημα ότι βρίσκεται στη χώρα μας, ούτε ανέφερε κάποια τοποθεσία της Ελλάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης