Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δήλωσε σχετικά με τα ισοδύναμα και τη φορολογία ότι «η κυβέρνηση πρέπει το ταχύτερο δυνατό να εκμεταλλευτεί τα θετικά σημεία της συμφωνίας και να βρει ισοδύναμα αντισταθμιστικά μέτρα σε αντικατάσταση αστοχιών προκειμένου να ανακουφιστούν εκείνοι που πλήττονται βαρύτατα».

«Οι προσδοκίες του λαού είναι υψηλές, αλλά η αντοχή του έχει όρια. Έχει απαυδήσει από το παλαιό πολιτικό κατεστημένο και ό,τι του μοιάζει σε ζητήματα συμπεριφοράς. Ο λαός έχει κουραστεί να τον απειλούν ότι θα χάσει το σπίτι του ή την περιουσία του και θέλει να υπάρξουν λύσεις στα προβλήματά του. Θέλει φορολόγηση στη βάση του ρεαλισμού και της ανταπόδοσης. Δεν θέλει να φορολογείται χωρίς να υπάρχει ανταπόδοση», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείσα για τη στάση των βουλευτών των ΑΝΕΛ σε μελλοντικές ψηφοφορίες στη Βουλή, είπε ότι «οι βουλευτές ψηφίζουν -υποχρεούνται να ψηφίζουν- κατά συνείδηση, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε όλες τις κρίσιμες ψηφοφορίες της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου επέδειξε ενότητα και ομοψυχία με κυρίαρχο κριτήριο να αποφευχθεί η χρεοκοπία. Ψηφίσαμε τη συμφωνία και όσα περιελάμβανε, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και το αντίστοιχο πολιτικό κόστος».

«Εκτιμώ ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα επιδείξουν και στο προσεχές διάστημα ανάλογη υπευθυνότητα ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε περιπέτειες» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης