Ρεπορτάζ: Λάμπρος Παναγιώτου

Η «Ώρα του Πρωθυπουργού» μετατράπηκε σε «ώρα κόντρας» μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Γ. Στουρνάρα λέγοντας: «Είστε υπουργός Οικονομικών και όχι συνταγματάρχης. Οι μεθοδεύσεις σας ήταν απαράδεκτες, Με τις εντολές σας ο πάροχος ανέκοψε τη μετάδοση του “902”. Πρόκειται για πρωτοφανή πράγματα, η Δημοκρατία συρρικνώνεται, το μαύρο θα μείνει στην ιστορία»…

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση, θέτοντας ζήτημα δημοκρατίας στη χώρα, ενώ αναφέρθηκε προσωπικά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου για τον τρόπο με τον οποίο προσελήφθη στην ΕΡΤ.

Παράλληλα, κατήγγειλε το Υπουργείο Οικονομικών ότι καταρτίζει λίστες για τις προσλήψεις στον νέο φορέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θελήσατε να ρίξετε ένα πυροτέχνημα μετά τις απανωτές σφαλιάρες για τη ΔΕΠΑ, τη ΔΕΣΦΑ, την έκθεση του ΔΝΤ, την έκθεση της Morgan Stanley» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Κλείνοντας ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός απουσιάζει από τη συζήτηση λόγω φόβου, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει πρότασης μομφής για την κυβερνητική απόφαση περί λουκέτου στην ΕΡΤ.

Από την πλευρά του, ο υπουργός έκανε λόγο για καταστροφολογίες και για… κροκοδείλια δάκρυα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης