Συνέντευξη στην Άντζελα Πεΐτση

Αυτόπτης μάρτυρας στο πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με την επίθεση του κ. Κασιδιάρη στον κ. Δένδια, ήταν ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Καραγκούνης μίλησε zougla.gr και περιέγραψε το όλο περιστατικό: «Ήταν μία απρόκλητη και βάναυση επίθεση του κ. Κασιδιάρη προς τον κ. Δένδια, ο οποίος είχε την ατυχία να περάσει μπροστά από το Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, την ώρα που μιλούσε στην Βουλή. Με το που πέρασε μπροστά, πρώτα δέχθηκε μία φραστική επίθεση λέγοντας στον κ. Δένδια “τι περνάς από μπροστά μου”, κι όταν εκείνος, γύρισε προς τη μεριά του κ. Κασιδιάρη και κοντοστάθηκε μπροστά του, προφανώς γιατί δεν είχε καταλάβει τι γινόταν και για ποιον ακριβώς λόγο έγινε αυτή η επίθεση, τότε υπήρξε χειροδικία και προπηλακισμός από τον κ. Κασιδιάρη προς τον κ. Δένδια».

»Συνεχίστηκε με ακατανόμαστες εκφράσεις από όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κι επειδή έτυχε να είμαι ακριβώς δίπλα, ο κ. Κασιδιάρης μας πετούσε νερό κι εκσφενδονίστηκε κι ένα μπουκάλι» ανέφερε στην περιγραφή του, ο βουλευτής ΝΔ.

Ο κ. Καραγκούνης απαντώντας σε σχετική ερώτηση του zougla.gr, υπογράμμισε: «Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο περιστατικό στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Απλά επιβεβαιώνει πως όλα τα κόμματα έχουν χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή ως κόμμα “φασιστικό”. Επιβεβαιώνει για ποιο λόγο είναι υπόδικοι οι βουλευτές της Χ.Α.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Καραγκούνη στο zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης