Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε επαρχία της Τουρκίας, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής κατηγορώντας τη κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό και χαρακτηρίζοντάς την επικίνδυνη.

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Καραμανλής σημείωσε «δεν έχουμε καταλάβει ότι η Ευρώπη έχει γίνει φρούριο και εμείς θα μείνουμε απ’ έξω; Αυτό έχει καταφέρει ο κ. Τσίπρας, μπορεί να μη φύγαμε από το ευρώ, μπορεί να μη φύγαμε από την Ε.Ε., αλλά ο κ. Τσίπρας μας έχει κάνει μέρος, μια μικρή επαρχία της Τουρκίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε πως όταν έρχεται το ΝΑΤΟ να φυλάξει τα σύνορά μας, όταν έρχονται Τούρκοι παρατηρητές που θα αποφασίζουν ποιοι πρόσφυγες και μετανάστες θα γυρνούν πίσω στην Τουρκία και ποιοι όχι, αν αυτό δεν είναι απώλεια εθνικής κυριαρχίας, τότε πραγματικά αναρωτιέμαι ποιο είναι.

Τόνισε ότι όσο πιο γρήγορα φύγει η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο και αυτός είναι ο λόγος που η Ν.Δ. ζήτησε εκλογές

Σε ό,τι αφορά στη χθεσινή παρουσία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη τόνισε ότι «άρχισε και επίσημα στη Βουλή η εποχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ν.Δ. Αρχηγός έγινε από τη βάση του κόμματος πριν από δύο μήνες, αλλά η παρουσία του χθες στη Βουλή ήταν μια παρουσία που έδειξε πλέον ότι ο ίδιος νιώθει άνετα με την κοινοβουλευτική του ομάδα και σε μια συζήτηση όπου θεωρητικά είχε το πλεονέκτημα ο κ. Τσίπρας, το έχασε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης