Από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κωνσταντίνος Κατσίκης, αναφέρθηκε στην απόπειρα εισβολής στο γραφείο του επισημαίνοντας πως προβληματίζεται και αμφισβητεί την ταυτότητα των δραστών.

Στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο κ. Κατσίκης ζήτησε συγγνώμη επειδή άργησε να παραβρεθεί και στη συνέχεια αμφισβήτησε πως την επίθεση στο γραφείο του πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγγνώμη που άργησα, αλλά είχα να αντιμετωπίσω μια αποτυχημένη επίθεση κακοποιών στοιχείων» είπε ο κ. Κατσίκης και την χαρακτήρισε «άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια». Αναφερόμενος στο κείμενο ανάληψης ευθύνης από τον Ρουβίκωνα το χαρακτήρισε «κακέκτυπο προηγούμενων τρομοκρατικών οργανώσεων».

«Προβληματίζομαι και αμφισβητώ την ταυτότητά τους, όταν μπορώ να απαντήσω από ποιόν και πότε, τότε θα σας το πω» πρόσθεσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και κατέληξε αφήνοντας υπονοούμενα: «Κάντε λίγο υπομονή να δούμε αν είναι ο Ρουβίκωνας κι αν κάποιοι έμαθαν καλά το μάθημά τους από το φροντιστήριο που τους έγινε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης