Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε νομαρχιακή συνέλευση της ΝΟΔΕ Β5 της ΝΔ στο Ίλιον, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στον δυτικό τομέα της πρώην Β. Αθηνών, «γιατί η καρδιά της ΝΔ χτυπά πάντα πιο δυνατά εδώ στα δυτικά. Μπορεί σήμερα να είμαι πρόεδρος της ΝΔ και με τη δική σας ψήφο, αλλά στην καρδιά μου είμαι και θα είμαι πάντα βουλευτής Β’ Αθηνών, της δυτικής Αθήνας», είπε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε πως «μεγάλος στόχος είναι να διώξουμε το συντομότερο τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά». Είπε ότι θα έχουμε απανωτές εκλογές το 2019, και ειδικά για τις εθνικές εκλογές, ευχήθηκε να γίνουν μια ώρα αρχύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω αμφιβολία ότι η ΝΔ δεν θα είναι απλά ισχυρή, πρώτη δύναμη σε όλη τη χώρα, αλλά και ο χάρτης της δυτικής Αθήνας θα γίνει μπλε», συνέχισε.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως παντού η χώρα πηγαίνει πίσω και αναφέρθηκε στο Σκοπιανό. «Ήρθε πριν λίγες ώρες ο κ. Ζάεφ και μίλησε για την ανάγκη να διδάσκεται δήθεν η μακεδονική γλώσσα στην Ελλάδα. Όταν είπαμε ότι δεν εκχωρούμε μακεδονική γλώσσα και εθνότητα αυτό εννοούσαμε. Η ΝΔ είναι και θα είναι απέναντι σε αυτή τη συμφωνία», σημείωσε.

Επιτέθηκε επίσης προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα. Αφού υπενθύμισε ότι σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή ο πρωθυπουργός του είπε πως δεν υπάρχουν κλούβες των ΜΑΤ έξω από το σπίτι του, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως σήμερα ήταν κλειστή η Ηρώδου Αττικού για τα άτομα με αναπηρία που διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτός είναι ο υποκριτής Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προσποιείται ότι είναι κοντά στην κοινωνία, όταν ολόκληρη η κοινωνία του έχει γυρίσει την πλάτη», συμπλήρωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε επίσης για τα θέματα της ασφάλειας, είπε ότι το άσυλο στα πανεπιστήμια θα καταργηθεί και πως «οι διάφοροι καταληψίες και απίθανοι τύποι θα πεταχτούν έξω» – και τόνισε πως θέλει πάλι οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και στις γειτονιές τους.

Επίσης, είπε ότι ο πρωθυπουργός νομίζει πως μπορεί να εξαπατήσει τάζοντας λίγες προσλήψεις στο Δημόσιο. «Δεν τρώνε οι Έλληνες άλλο σανό. Γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο κ. Τσίπρας και θα τον τιμωρήσουν στις εκλογές», υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης