Για πολιτικούς λαγούς του ΠΑΣΟΚ σε άλλα «κόμματα και κομματίδια» έκανε λόγο ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Ηράκλειο.

«Δεν είναι μόνοι τους. Έχουν και τους “λαγούς” τους σε άλλα κόμματα και κομματίδια» είπε ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας: «Ακούσαμε κάποιον να απειλεί σήμερα, ότι αν δεν τα βρούμε θα παραιτηθεί από τη Βουλή για να προκαλέσει εκλογές. Δεν έπιασε η παγίδα της συναίνεσης, φοβούνται ή δεν αντέχουν την επαναδιαπραγμάτευση και απειλούν με εκλογές. Απειλούν; Ε όχι ακριβώς… Κάτι λένε το πρωί, κι ως το μεσημέρι το μετανιώνουν. Αλλά αύριο – ποιος ξέρει; – μπορεί να το ξαναθυμηθούν… Κύριε Παπανδρέου, δώστε του, επί τέλους, του κ. Καρατζαφέρη, ένα υπουργείο να ησυχάσουμε», ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στο Μνημόνιο, είπε ότι δεν οδηγεί πουθενά ενώ ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση των όρων.
Oι εκλογές, όπως είπε, είναι καλοδεχούμενες. Παράλληλα, τόνισε ότι εάν διεξαχθούν αυτό θα σημαίνει ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κυβερνήσει.

Για ακόμη μία φορά επανέλαβε ότι δε συναινεί με την κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «συναίνεση στο λάθος δεν δίνω. Δεν δικαιούμαι να δώσω. Και δεν μπορώ να δώσω».

Αφού μίλησε για την πολεμική που δέχθηκε για το Ζάππειο 1 πρόσθεσε: «Σήμερα δεν απαξιώνουν τις προτάσεις μας… Ζητούν να τις ενσωματώσουν. Γιατί ζητούν να τις ενσωματώσουν; Γιατί οι δικές τους δεν δούλεψαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στις συγκεντρώσεις του κόσμου στις πλατείες υπογραμμίζοντας: «Νιώθουμε τις αγωνίες του. Χαιρόμαστε τις ειρηνικές διαμαρτυρίες του στις πλατείες. Που γίνονται πια όχι με κομματικούς στρατούς, όχι με κομματικές σημαίες, αλλά με μεγάλες πανεθνικές κινητοποιήσεις, κάτω από σύμβολα που ενώνουν: Με ελληνικές σημαίες!».

Σκληρή απάντηση Καρατζαφέρη

Σκληρή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο ΛΑΟΣ μέσω του γραφείου Τύπου του κόμματος, με αφορμή τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον κ. Καρατζαφέρη στην αποψινή του ομιλία στο Ηράκλειο.

«Προς τι ο παροξυσμός και η καταφυγή σε ανοησίες, από τον κ. Σαμαρά;», τόνισε στην ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ και κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για «αλλοπρόσαλλη πολιτική» η οποία σύμφωνα το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ «δίνει φιλί ζωής στην ασύνδετη και ανίκανη κυβέρνηση Παπανδρέου».

Καταλόγισε «φόβο» στον κ. Σαμαρά και είπε ότι «εάν δεν φοβόταν, σήμερα τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά διαφορετικά στην Ελλάδα». Και κατέληξε η απάντηση του ΛΑΟΣ: «Λυπούμαστε για το ήθος και το ύφος στο οποίο παρασύρεται από πρόσωπα που πάντα εκινούντο απέναντι στη ΝΔ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης