Τα fake news που διακίνησε για την αποζημίωση των 800.000 ευρώ που δήθεν έλαβε η οικογένεια του Παύλου Φύσσα, έσπευσε να μαζέψει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας Φύσσα και εξήγησε ότι οι σχετικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα δεν έγιναν από τον ίδιο αλλά από διαχειριστές του λογαριασμού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανάρτηση στο λογαριασμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στο Twitter αναφέρεται ότι «ως διαχειριστές του συγκεκριμένου λογαριασμού αναρτήσαμε προ μηνών ότι η οικογένεια Φύσσα έλαβε αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ορθώς έγινε γιατί το εδικαιούτο. Η συγκεκριμένη πληροφορία που διακινείται στο διαδίκτυο, όμως δεν ισχύει. Το tweet αφαιρέθηκε». 

 

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση: «Έγινε χρήση εκ παραδρομής του tweet ​από τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο σε εκπομπή του προ μηνών, ο οποίος επεσήμανε ότι καλώς δόθηκε αποζημίωση η αλήθεια όμως είναι ότι ουδέποτε αποζημιώθηκε από το δημόσιο. Η ανάρτηση έχει γίνει από τους διαχειριστές του».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης