«Στο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων θα ασχοληθούμε με το κυβερνητικό μας πρόγραμμα και όχι με ιδεολογικά θέματα», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης,

Συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Realnews” αναφέρεται στους στόχους του Συνεδρίου και της ΝΔ μέσα από τις διαδικασίες του, τονίζοντας ότι «ανοίγουμε τις πόρτες και τα παράθυρα της Νέας Δημοκρατίας. Ανοίγουμε το βήμα και αφήνουμε πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ερώτημα αν «πιο ακραίες φωνές, κάποιοι σε αυτές βάζουν ακόμα και τον Άδωνι Γεωργιάδη, χωρούν στη ΝΔ», αναφέρει ότι πρόκειται για ένα «πλατύ κόμμα» που έχει φυσικά βουλευτές «με διαφορετικό ύφος και ταπεραμέντο», για να σημειώσει πως «ωστόσο όσοι είμαστε μέσα στο κόμμα δεσμευόμαστε από τις ιδεολογικές αρχές και τις θέσεις του». Συμπληρώνει ότι η ΝΔ είναι το μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα και ότι «επειδή πρόεδρο της ΝΔ είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αναμφίβολα αστεία η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να τον χαρακτηρίσει τάχα ακροδεξιό».

Ο κ. Χατζηδάκης σχετικά με το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αναφέρει ότι: «δεν έχουμε κάνεναν λόγο να βάλουμε τους διεμφυλικούς στο περιθώριο» και πως «είναι κατ΄αρχάς ένα ζήτημα ανθρωπιάς». Ωστόσο, προσθέτει ότι «το νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρα πολλές ακρότητες και υπερβολές», ότι η ΝΔ άσκησε κριτική και κατέθεσε προτάσεις και πως «γι’ αυτό και η ΝΔ επιφυλάχθηκε για τη στάση που θα τηρήσει απέναντι στο νομοσχέδιο». «Στην Ολομέλεια θα δούμε τις αλλαγές που θα φέρει η κυβέρνηση και αναλόγως θα πράξουμε» καταλήγει ο κ. Χατζηδάκης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης