Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης τονίζοντας πως έχει καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ των δημαγωγικών υποσχέσεων, ενώ μέσα σε 15 μήνες κατάφερε να υπογράψει δεύτερο μνημόνιο.

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως στη ΝΔ θα πρέπει να είναι ειλικρινείς και απέναντι στο κόμμα με μια ουσιαστική κυβερνητική πρόταση μακριά από λαϊκιστικές προσεγγίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως χρειάζεται μια διαφορετική αντίληψη με ανανέωση σε πρόσωπα, θέσεις και προτάσεις. «Να δείξουμε πως αυτά που λέμε τα εννοούμε, ναι έχουμε αντιληφθεί ότι κάναμε λάθη και χρησιμοποιούμε το καταστατικό μας για να δείξουμε ότι σε βασικά ζητήματα αλλάζουμε ρότα» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, οι πολίτες έχουν ξεφύγει από τις κομματικές ταμπέλες και θέλουν λύσεις. «Όταν κάνεις κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνεις σαφές ότι έχεις διδαχθεί από τα λάθη σου και τα λάθη των άλλων και να γίνει σαφές πως αλλάζεις ρότα. Οι πρόσφατες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη πάνε προς αυτή την κατεύθυνση» είπε ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως ήδη τα πρώτα δείγματα είναι δείγματα αποφασιστικότητας φέρνοντας ως παράδειγμα τις εξελίξεις στην ΟΝΝΕΔ.

«Την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ τις χρειαζόμαστε αλλά χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα αποδεικνύουν κάθε μέρα πως είναι νέοι και στις ιδέες» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επισημαίνοντας τις ουσιαστικές αλλαγές που προωθούνται στο καταστατικό του κόμματος, αλλαγές που όπως είπε ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης