«Ο Τσίπρας μάς πούλησε 100 φορές, γι’ αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή». Με αυτήν την ενδεικτική φράση ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ ξεκαθάρισε πως, εάν κάποιοι επιχειρήσουν να διαλύσουν την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, θα αρχίσει πόλεμος.

Αυτή η τοποθέτηση προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία από τη στιγμή που ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», δήλωσε ξεκάθαρα πως θα παραδώσει την έδρα την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, προσθέτοντας πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει δεχτεί τεράστια συκοφαντία και για αυτόν τον λόγο έχει δεθεί μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ. Εκτίμησε ότι θα υπάρξει προσφυγή της Ρωσίας στον ΟΗΕ. «Δεν έχουν υπολογίσει τη θέση της Βουλγαρίας που δεν δέχεται το θέμα της γλώσσας, αυτήν τη γλώσσα δεν πρόκειται να την παραχωρήσουν» είπε.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι είναι ανέντιμος ο όρος της κυβέρνησης που στηρίζεται σε αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων, ενώ γνωστοποίησε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξεκίνησε επαφές και προσέφερε υπουργικές θέσεις σε Κουντουρά και Κόκκαλη. «Η κα Κουντουρά μού είχε πει ότι ευχαρίστως θα έφευγε από την κυβέρνηση και δεν θα ψήφιζε ποτέ τη Συμφωνία των Πρεσπών» τόνισε.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι ο κ. Τσίπρας τού πρότεινε να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και να συνεχίσουν μαζί μέχρι το τέλος της τετραετίας και μάλιστα του είπε «αν φοβάσαι, έλα στο Επικρατείας εσύ και οι ΑΝΕΛ ή να κάνουμε μια νέα σύμπραξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς είμαστε που θα διαμορφώσουμε και την επόμενη κυβέρνηση. Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές για να ανατρέψουμε αυτήν την κατάπτυστη συμφωνία» επεσήμανε.

Για τον κ. Κοτζιά είπε ότι θα προφυλακιστεί για τις βίζες και ότι από πίσω του είναι ο Σόρος. «Θα τον καθίσω στο σκαμνί, γιατί έχει παρανομήσει. Τον περιμένω να μου κάνει μήνυση. Ο Κοτζιάς έχει κάνει παράνομες ενέργειες, έχω έτοιμους φακέλους για τη Δικαιοσύνη» ανέφερε.

Για το καλοκαίρι του 2018 είπε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να ανατρέψει την κυβέρνηση και ότι ακόμα κι αν την έριχνε και με τον Μητσοτάκη Βόρεια Μακεδονία θα λεγόταν πάλι. «Ό,τι και να γινόταν, θα πέρναγε το Βόρεια Μακεδονία».

Αναφερόμενος στις πρόσφατες αποστρατείες, τόνισε ότι αυτές έγιναν με κομματικά κριτήρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης