Καμμένος: Η κυβέρνηση μείωσε στο ένα τρίτο όσα υπέγραψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2016, 22:09
Καμμένος: Η κυβέρνηση μείωσε στο ένα τρίτο όσα υπέγραψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είχαν υπογράψει συμφωνημένα μέτρα 15 δισ. ευρώ για το 2015-2016 δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, επικαλούμενος έγγραφο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος, η κυβέρνηση μείωσε στο ένα τρίτο αυτά που είχαν υπογράψει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ενώ κατάφερε να αποκτήσει συμμάχους τους ισχυρούς της Ευρώπης.

«Θα στενοχωρηθούν όσοι ποντάρουν στην εικονική πραγματικότητα που τους δημιουργούν οι φίλοι και οι συνεργάτες τους» δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Όσον αφορά στο ασφαλιστικό, επανέλαβε ότι «το PSI κατέστρεψε τα ταμεία» και κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι «τα δικά σας τα σπασμένα καλούμαστε σήμερα να ψηφίσουμε».

Δείτε την ομιλία Καμμένου:


«Την ίδια στιγμή που διεθνείς προσωπικότητες από όλο τον κόσμο στηρίζουν την Ελλάδα, η αντιπολίτευση εδώ συζητά για την κατσίκα του κ. Θεοδωράκη και τον Αρκά του κ. Μητσοτάκη» είπε.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι «η κυβέρνηση έχει λαϊκή εντολή να σταματήσει την πολιτική εξαθλίωσης του ελληνικού λαού» ενώ διαβεβαίωσε ότι «οι μέρες που έρχονται είναι πολύ καλύτερες».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2016, 22:24