Καμμένος: Οι παρακρατικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης προσπαθούν να πλήξουν τους ΑΝΕΛ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014, 18:10
Καμμένος: Οι παρακρατικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης προσπαθούν να πλήξουν τους ΑΝΕΛ
Σε παρακρατικούς μηχανισμούς απέδωσε στον εισαγγελέα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος την καταγραφή της συνάντησης του Παύλου Χαϊκάλη με το Γ. Αποστολόπουλο και κυρίως την ανησυχία που έδειξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ για το ενδεχόμενο να δημοσιευτεί το επίμαχο υλικό.

«Οι παρακρατικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης και του ιδίου του πρωθυπουργού έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πλήξουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες». Αυτό φέρεται να κατέθεσε ενώπιον του εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλου ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μάλιστα, ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο Γ. Αποστολόπουλος, ο άνθρωπος δηλαδή που κατήγγειλε ο Χαϊκάλης ότι επιχείρησε να τον δωροδοκήσει, είναι μέρος τους παρακρατικού μηχανισμού.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Γιατί πιστεύετε ότι ο κ. Χαϊκάλης ευρισκόταν σε έντονη ανησυχία όταν προσήλθε στην εισαγγελία εφετών στις 6/12 λέγοντας ότι φοβόταν μήπως προλάβει κάποιος και δημοσιοποιήσει υλικό;

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι παρακρατικοί μηχανισμοί της κυβέρνησης και του ιδίου του πρωθυπουργού έχουν χρησιμοποιήσει όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να πλήξουν τους ανεξάρτητους Έλληνες. Ο Αποστολόπουλος αποτελούσε μέρος του παρακρατικού μηχανισμού. Καλώς λοιπόν ο κ. Χαϊκάλης φοβήθηκε ότι θα μπορούσαν να τον εκβιάσουν με το υποκλαπέν υλικό.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αναφερόμενος στο περίφημο ραντεβού Χαϊκάλη- Αποστολόπουλου στο Πλάζα όπου ο ένας κατέγραφε τον άλλον φέρεται να είπε στον εισαγγελέα πως «η μη λειτουργία των κινητών τηλεφώνων παρά μόνο του κ.Αποστολόπουλου σε ακτίνα 15 μέτρων μας υποψίασε για την παρουσία μηχανήματος "Τζάμερ"» και συνέχισε «αφού έφυγε ο κ. Χαϊκάλης με τον κ. Αποστολόπουλο εντοπίστηκε συσκευή καταγραφής ήχου κάτω από το τραπέζι της συνάντησης και πιθανόν κάμερα σε ανιχνευτή φωτιάς στο ταβάνι».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014, 18:12